Vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver er et kosttilskud til dig, der gerne vil undgå kød- og mælkeprodukter, men stadig vil leve proteinrigt. Når man spiser vegetarisk eller vegansk kan det være en udfordring af få dækket sit proteinbehov i forbindelse med styrketræning. Derfor har vi udviklet et proteinpulver, der gør det lettere for dig at få opfyldt dit proteinindtag, selvom du ikke spiser animalske fødevarer.

100% VEGANSK PROTEINPULVER AF HØJ KVALITET
SPECIALUDVIKLET BLANDING AF HAVREPROTEIN, RISPROTEIN, HAMPPROTEIN, OG ÆRTEPROTEIN
VELSMAGENDE OG LET AT OPLØSE
Der kan være flere grunde til at leve vegetarisk eller vegansk, både i forhold til miljø og dyrevelfærd, og flere trænende viser nu interesse for plantebaserede proteiner. Når man træner stiger behovet for protein, og det er særligt nødvendigt at få opfyldt sit behov for de essentielle aminosyrer, som kroppen ikke selv danner, og derfor skal have tilført via kosten.

Vegetabilske proteinkilder har dog generelt ikke samme komplette indhold af essentielle aminosyrer, som animalske proteinkilder som kød, æg og mejeriprodukter. Men man kan heldigvis opnå et komplet indtag af de essentielle aminosyrer ved at kombinere flere vegetabilske proteinkilder korrekt. Og det er netop hvad vi har gjort i vores veganske proteinpulver, for at kunne tilbyde et proteintilskud af høj kvalitet.

BEDESTE VEGETABILSKE KILDER TIL PROTEIN
Bodylab Vegan Protein Blend indeholder nemlig nogle af de bedste vegetabilske kilder til protein. Ved at kombinere havre, ris, hamp, og ærteprotein, har vi således udviklet en vegansk proteinpulverblanding, der gør det lettere at få dækket dit behov for essentielle aminosyrer, også selvom du spiser vegetarisk eller vegansk.

Bodylab Vegan Protein Blend findes i 2 lækre smagsvarianter, Smooth Chocolate og Chocolate Coffee (med fedtreduceret kakao), så den er et godt og velsmagende alternativ til whey proteinpulver. Proteinpulveret opløses let i væske og kan nydes som en proteinshake, men fungerer også glimrende i bagværk, der fx skal være vegansk eller laktosefrit.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Sport112   |   Broagervej 56   |   7500 Holstebro   |   51 21 25 70   |   info@sport112.dk
Sport112   |   Broagervej 56   |   7500 Holstebro   |   info@sport112.dk
0