[email protected] 51686112
Udlejning af knæskinner - Sport112

Udlejning af knæskinner

Hos Sport112 tilbyder vi udlejning af en DonJoy Armor knæskinne til dig, der kun har behov for en knæskinne i en kortere periode. For kun 800kr – for 10 dage, samt et depositum på 1.000kr., kan du leje denne knæskinne. Når du er færdig med at bruge din lejede knæskinne, får du ved indlevering af denne i ubeskadiget stand depositummet på 1000 kr. tilbage.

Har du imidlertid brug for knæskinnen længere end 10 dage, kan lejen forlænges yderligere efter aftale.

Ønsker du efter endt lejeperiode at købe en Armor Fourcepoint, så giver Sport112.dk din lejepris på 800kr. i afslag på købsprisen.

Normale fragtpriser for levering fra shoppen er gældende. Med i lejeprisen følger en GLS returlabel. Efter endt lejeperiode pakkes skinnen ned, label sættes på kassen og pakken afleveres ved din nærmeste GLS pakkeshop. Lettere bliver det ikke. 

Book selv din knæskinne via formularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage med alt det praktiske vedrørende forløbet. Vi forsøger hele tiden at holde vores lager opdateret, men enkelte størrelse vil i perioder kunne være udlejet og ikke på lager. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 51686112 eller mail [email protected], så hjælper vi dig videre.

Vælg periode

Variant

Knæskinnen

DonJoy Armor Fourcepoint er markedets stærkeste og bedste præfabrikerede knæskinne designet til maksimal beskyttelse af knæet. Skinnen er bygget på en stærk, aluminiums ramme og baseret patenterede 4-punkts- og Fourcepoint teknologi. Skinnen er velegnet til bl.a. ski, wakeboard og ekstremsport. Skinnen beskytter mod og forebygger overstræk og vrid i knæet, som kan forårsage skader på korsbånd, korsbånd rekonstruktion, sideledbånd (MCL og LCL), menisker og brusk.

Måling af størrelse

For at finde din korrekt størrelse af knæskinne, så skal du måle dit bens omkreds 2 steder: 1) Lårets omkreds 15 cm over toppen af knæskallen og 2) største omkreds af læggen. Målingen skal foretages stående (Video er på vej J).

Størrelsesguide:

Omkreds, lår

Omkreds, læg

XS

33-39 cm

<34 cm

S

39-47cm

35-36 cm

M

47-53 cm

37-38 cm

L

53-60 cm

39-41 cm

XL

60-67 cm

42-44 cm

Tilpasning af knæskinnen

Ønsker du individuel tilpasning af skinnen, så er der mulighed for at tilkøbe en konsultation på en af vores samarbejdsklinikker med en Sport112.dk produktspecialist:

FysioDanmark Ringkøbing
FysioDanmark Holstebro
FysioDanmark Ikast
FysioDanmark Holstebro

Pris: 297,40kr.

Manglende returnering af skinne

Ved manglende returnering af skinnen efter endt lejeperiode, vil lejer bliver faktureret prisen for en ny Armor Forucepoint knæskinne minus prisen for lejeperioden.