Trigger Point - The GRID
Trigger Point - The GRID
Trigger Point - The GRID
Trigger Point - The GRID
Trigger Point - The GRID
The GRID foam roller, er et revolutionerende værktøj der er opbygget med et blødt net af varierende hårdhed og bredder, som giver dig mulighed for at tage den traditionelle foam rolling et niveau højere op. Intensiteten kontrollerer du ved blot at placere The Grid så trykket er passende. Fremragende til ganske almindelig brug og også til din core træning.


Trigger Point er for dig, der altid ønsker at kunne yde 100%

En låst krop yder ikke 100%
Som Atlet forlanger du meget af din krop. Og du forventer at kunne yde 100% altid, så hvad med at give din krop de bedste betingelser?

De fleste frygter skader, overtræning og manglende motivation. Det er tid til at udnytte dit fulde potentiale. En fuld funktionel krop reagerer som en enhed, dens muskelgrupper arbejder sammen om at bevæge dig fremad. Med mindre modstand, og meget større effekt.

Frigiv din styrke.
Med integration af Trigger Point Performance Terapi i din daglige træning vil du gøre din træning mere effektiv. Samtidig vil du hurtigere kunne genoptræne og forebygge skader. Fra weekendkriger til eliteatlet, lær hvordan du forbereder dit væv til at tolerere de krav der stilles til det.

Atleter og motionister fra hele verden har anvendt Cassedy Phillips og Trigger Point Therapy produkter til brug for  Myofascial Compression teknik (MCT) med utrolige resultater. Det er bare med at komme i gang.
Vis mere
Vis mindre

Trigger Point - The GRID

Før Kr. 344,00
Kr. 299,00
Spar Kr. 45,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.

   Leveringstid 2-5 dage
Antal
Idéer
Sport112   |   Birkelyst 153   |   7430 Ikast   |   51686112   |   info@sport112.dk
Sport112   |   Birkelyst 153   |   7430 Ikast   |   info@sport112.dk
0