[email protected] 51686112
Skinner, bandager og støtte til din albue | Sport112.dk

Albuebind og Skinner

Sport112 har et godt og bredt udvalg af albuestøtter- og orthoser, hvis du har problemer i eller omkring albuen pga. overbelastning eller slagskader. Har du overbelastet senerne på siden af albuen , og derved pådraget dig en tennisalbue eller golfalbue, har Sport112 et epicondylitbælte (tennisalbuestrop), som kan være med til at afhjælpe problemet. Endvidere har sport112 albuebeskyttere, som afhjælper smerte og blødninger ved gentagne fald/slag på albuen i f.eks. Håndbold.

Alle albue produkterne er testet af vores fysioterapeuter på egen krop eller også har de erfaringer med produkterne på elitesportsudøvere.

Viser 1–18 af 26 resultater

Vejledning

Overvejer du at købe en albueskinne, albuestøtte eller albuebandage og har spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vores team af fysioterapeuter og produktspecialister klar til at hjælpe dig. Ring på 51686112 eller send en mail til [email protected]

Vi tilbyder gratis vejledning via telefon og mail til alle kunder. Ved køb af en albueskinne, albuestøtte eller albuebandage til over 1750kr. tilbyder vi en gratis vejledning eller tilpasning på en af vores samarbejdsklinikker i Ikast, Holstebro og Århus af en Sport112 Produktspecialist. Vi åbner inden længe op for online konsultationer i forbindelse med køb via Teams, så du kan få den rigtige vejledning hjemme hos dig selv.

Artikler om albueskader, albueskinner, albuestøtter eller albuebandager
Tennisalbue – det skal trænes væk!

”Spørg eksperterne” om albueskader og albuebandager
Hvilken albuebandage skal jeg vælge til overstræk i albuen i badminton?