info@sport112.dk 51686112
Privatlivspolitik - Sport112

Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Sport112.dk
Merkurvej 19
7430 Ikast
CVR: 37590061
Tlf: 51686112
Mail: info@sport112.dk

Indsamling af personlige data og hvorfor vi indsamler det

Hvad er personoplysninger?

Personoplysning er information omkring en fysisk person. Det er fx navn, telefonnummer, cpr, adresse mv, men det kan også være krypterede data, IP-numre eller andet der kan knyttes til en fysisk person.

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformular her på siden, bruges dine kontaktoplysninger udelukkende til at svare på det stilte spørgsmål, de bliver ikke videregivet og de bliver ikke brugt som information til markedsføring eller andet.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, således brugeroplevelsen bliver bedre. Det er muligt at slette cookies, dog skal man være opmærksom på, at dette kan resultere i, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Vores hjemmeside benytter anvendelse af tredjeparts cookies fra Google Analytics, som indsamler information om aktivitet på hjemmesiden.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Analytics

Vi benytter Google Analytics, som er et analyseværktøj, der giver os detaljeret statistik om brugeradfærd på vores hjemmeside. Dette gør vi blandt andet for at vi kan optimere brugeroplevelsen, når vi kender de besøgendes adfærd.

Såfremt du ønsker at din website aktivitet ikke skal være tilgængelig for Google Analytics, er det muligt at installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics via dette link:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Hvem vi deler dine data med

Vi deler data med følgende 3. part virksomheder:

Facebook Pixel brugt af til at levere en række annonceringsprodukter, såsom realtidsbud fra tredjepartsannoncører.
Denne tracking Indeholder browser- og brugerens unikke ID-kombination, der bruges til målrettet reklame.

Youtube Denne cookie indstilles af Youtube for at holde styr på brugerpræferencer for Youtube-videoer indlejret i websteder; den kan også afgøre, om webstedsbesøgende bruger den nye eller gamle version af Youtube-interface.

 

Hvor længe vi gemmer dine data

Vi gemmer dine data blandt andet for at gøre din brugeroplevelse bedre.

Data som vi modtager via vores kontaktformular bliver lagret i 3 måneder, men bliver, som nævnt tidligere, udelukkende brugt til at svare på jeres henvendelse.

Opbevaring af bruger- og hændelsesdata i Google Analytics er 38 måneder

 

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har til hver en tid ret til at anmode om indsigt og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger jf. persondataforordningen. Du kan således anmode om at se hvilke oplysninger vi har gemt om dig, ved at kontakte os skriftligt.

Såfremt vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, er det muligt til hver en tid, at trække dit samtykke tilbage. Du skal blot kontakte os omkring dette, og vi vil slette dine personoplysninger, og stoppe med at behandle dine oplysninger.

Hvis du er uenig i den måde vi behandler dine personoplysninger på, vil vi bede dig kontakte os.
Det er også muligt at indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Tlf: 33 19 32 00
Email: dt@datatilsynet.dk

 

Din kontaktinformation

Du kan kontakte os vedrørende privatlivs specifikke bekymringer eller andre spørgsmål.

Sport112.dk
Merkurvej 19
7430 Ikast
CVR: 37590061
Tlf: 51686112
Mail: info@sport112.dk